Over ons

Innovatie
Innovatie. Dat is waar Dutch Composite Solutions voor staat.
De variatie aan mogelijkheden voor producten opgebouwd uit vezel versterkte composietmaterialen is oneindig. Om deze reden proberen we bij Dutch Composite Solutions altijd een stap verder te gaan. Het bereiken van een maximale sterkte bij een minimaal gewicht is altijd ons streven en tevens onze specialiteit. Om deze super light weight structures mogelijk te maken, maken wij gebruik van de laatste technieken en modernste productiemethodes uit de composiet industrie.

Ontwikkeling
Zowel productontwikkeling als het verbeteren van bestaande producten is mogelijk bij Dutch Composite Solutions. We hebben beschikking over alle faciliteiten om het complete proces van de eerste tot de laatste stap uit te voeren. Zo kunt u bij ons terecht voor product design, technische tekeningen, krachtberekeningen, het vervaardigen van pluggen en mallen uit bijna alle materialen d.m.v. CNC frezen en/of 3D printen en natuurlijk het vervaardigen van de producten zelf.

 

Van  idee tot functionerend product
Dutch Composite Solutions staat altijd open voor nieuwe ideeën. Of het nu gaat om experimenteren met nieuwe productiemethodes of het ontwikkelen van een idee tot een functionerend product. Dutch Composite Solutions heeft de kennis en middelen in huis.

Comments are closed.